У нас вы можете посмотреть бесплатно Mysore Mylari Hotel style Dosa, Onion Sagu & Chutney Recipe |ಮೈಸೂರ್ ಮೈಲಾರಿ ಹೋಟೆಲ್ ಸಾಗು ದೋಸೆ | или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Mysore Mylari Hotel style Sagu Masala Dosa recipe is made with the ingredients available at home. No pre preps required. Unlike other dosa recipes it can be made within 1hour. Dosa batter need to be rested for atleast 30mts. These dosas turned out to be soft,fluffy & tasty too. Onion Sagu is a showstopper in this recipe. It's super easy and extremely tasty. You can add garlic too. You can feel a burst of tastes.... Do make it & enjoy.. Coconut chutney is very mild and it's taste linger in the mouth..... Happy cooking! Check out the recipe of Mysore Masala Dosa • Mysore Masala Dosa | ಮೈಸೂರ್ ಮಸಲ್ ದೋಸೆ |Veg... #Vegcookingathome #mylarihoteldose #sagumasaladose Ingredients :- Dosa Batter Rice flour 2 cup Wheat flour 1cup Poha/Avalakki 1cup(grind it Corsley) Channa dal 2TBS (grind it to a fine powder) Urad dal 2TBS(grind it to a fine powder) Curds 2TBS Salt to taste Water to bind all the above to a dosa batter Onion Sagu:- Onion 500gms To blend:- Roasted Chana dal 2TBS Mint leaves handful Coriander leaves handful Green chillies 5# Grated coconut 1 /2cup Ginger 1 inch Cloves 4# Cinnamon 2inch stick Poppy seeds 1 TBS Jeera/cumin seeds 1 TSP Onion 1 small # Salt to taste Oil 3-4TBS Mustard seeds1TSP Curry leaves 2 strands Coconut Chutney:- Coconut 1/2 cup Roasted Chana dal 2TBS Green chillies 4# Salt to taste For tempering use Coconut oil..