У нас вы можете посмотреть бесплатно Cryogenic grinding |9426229083| или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
CALL FOR MORE DETAILS : 9106019235. Cryogenic grinding in food is a very new technique. It has a vast advantages over the conventional grinding process. This presentation contents a brief introduction about conventional grinding, different types of grinders and problems of conventional grinders. Its also describe a brief introduction about cryogenic grinding, its components, uses and various advantages. Cryogenic grinding of herbs and spices involves powdering these elements at sub-zero temperatures ranging from 0 to – 196°C. The elements are frozen with liquid nitrogen, as they are being ground. This process does not damage or alter the chemical composition of the main elements in any way. Standard grinding process which does not use a cooling system can reach up to +200°F. This high temperature can reduce volatile components and heat sensitive constituents in spices.