У нас вы можете посмотреть бесплатно Fermented Vegetables for Beginners | Brigid Lefevre’s Step-by-Step Guide или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Learn how to ferment vegetables at home with farmer and fermentation expert Brigid Lefevre! In this hands-on introduction to lacto-fermentation, Brigid shares three easy recipes — mixed vegetables, beetroot-cauliflower, and turmeric-cauliflower — along with tips to spark your creativity and avoid common mistakes. 🎥 This course is in Swedish with optional English subtitles. 📘 More recipes and resources: https://foradlingsodling.se/ 🌱 A film by Brigid Lefevre & Mattias Olsson of Campfire Stories 📺 Watch their previous film “Into the Soil”: • Into the Soil: Growing Food, Community, an... Made possible by Jordbruksverket. Tags: #Fermentation #LactoFermentation #FermentedVegetables #BrigidLefevre #CampfireStories #FoodPreservation #HomeFermentation #SwedishFermentation