• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

I made the 62nd Best Rated Cake in the World! скачать в хорошем качестве

I made the 62nd Best Rated Cake in the World! 2 недели назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
I made the 62nd Best Rated Cake in the World!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: I made the 62nd Best Rated Cake in the World! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно I made the 62nd Best Rated Cake in the World! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон I made the 62nd Best Rated Cake in the World! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



I made the 62nd Best Rated Cake in the World!

Around The World In 80 Cakes - German Bienenstich aka Bee Sting Cake ⁣⁣ Small Disclaimer: this is most definitely my own personal take on the cake. Not traditional, not authentic but it is inspired by the German classic. ⁣⁣ Why? Well because this was my third bloody attempt at trying to get it just right and I couldn’t bear to try out another recipe online which may or may not have been good. It was a real goldilocks sorta situation: the first time was too dry, the second time was too soggy and flat and this one? Well this one came out just right 🥰⁣⁣ ⁣⁣ The thing I love about this series is how I am learning so much about something I thought I already knew lots about. I’m learning new techniques, new types of sponges, new ways of doing things, ways to make a sponge better - the lot. So when it comes to a recipe which doesnt quite hit the mark, I now feel like I kinda have an extensive catalogue of knowledge to pull upon to make it go from meh to drool worthy. ⁣⁣ ⁣⁣ The base of the cake reminded me of the Danish Brunsviger so I treated the base pretty much the same - I dimpled the dough and doubled the sugary topping and came out with something pretty damn delicious. There was no chance that I was reliving my Slovenian Kremna Rezina nightmare of an unset custard so I stabilized it with a bit of double cream for a more of a Creme Legere filling. ⁣⁣ ⁣⁣ Both tweaks worked and happy days because I wasn’t here for a 4th try. She’s a bit of effort and a little complex but aren’t we all?? ⁣⁣ You can find the full in depth recipe over in my newsletter called 'The Last Bite' on substack where you can also get downloadable PDF's of every recipe. It's unfortunately too long and lengthy to include here! ⁣ Hope you’re still enjoying the series folks cause we got a longgggg way to go yet 😅🙃

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5