• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Filipino empanadas 🇵🇭 скачать в хорошем качестве

Filipino empanadas 🇵🇭 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Filipino empanadas 🇵🇭
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Filipino empanadas 🇵🇭 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Filipino empanadas 🇵🇭 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Filipino empanadas 🇵🇭 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Filipino empanadas 🇵🇭

Filipino empanadas Ingredients 300g (10.6 oz) flour 14g (1/2 oz) sugar, plus 1 tbsp for the filling 7g (1/4 oz) salt, plus extra for seasoning 90g (3.2 oz) cold butter, diced 1 egg 500g (1.1 lbs) beef mince 1 onion, diced 2 carrots, diced 6 cloves garlic, finely diced 200g (7 oz) frozen peas 50g (1.8 oz) raisins 2 tbsp tomato paste 2 tbsp fish sauce 100ml (3.4 fl oz) beef stock beef tallow or oil, for frying Method 1. In a large bowl, mix together the flour, 14g sugar, and 7g salt. Add the cold butter and use your fingertips to rub it into the flour until you achieve a sandy texture. Incorporate the egg and gradually add just enough cold water (about 3 tablespoons) to bring the dough together into a cohesive mass. 2. Shape the dough into a large disk, cover, and let it rest in the fridge for at least 1 hour. 3. While the dough is resting, start on the filling by browning the beef mince in a hot pan with a pinch of salt for 3-4 minutes. Remove from the pan and set aside. 4. In the same pan, cook the onions and carrots for 2-3 minutes until they start to soften and colour. Add the garlic, then return the beef to the pan along with the peas, raisins, tomato paste, fish sauce, 1 tablespoon of sugar, and beef stock. Mix well and cook for 6-8 minutes, or until the liquid has almost completely evaporated. Remove from the heat and allow to cool completely before filling the empanadas. 5. After the dough has rested, remove it from the fridge and roll it out. Fold it like a letter for an envelope and roll out again. Turn 90 degrees and repeat the folding step. Place back in the fridge to rest for another hour. 6. When ready, divide the dough into 8 pieces (about 55g or 2 oz each) and roll them into balls. Then, roll each ball into a round disk about the size of a coaster. 7. Place some of the cold filling on one half of each disk, then fold over to create a half-moon shape. Crimp the edges tightly to ensure a good seal. 8. Fry the empanadas in beef tallow or oil at 180°C (356°F) for 6-7 minutes or until golden brown. #shorts #shortsvideo #foryou #recipe #cooking #viral

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5