У нас вы можете посмотреть бесплатно 酿豆腐套餐 HAKKA YONG TAU FOO | 炸料 + 汤 + 干捞面 | Mr. Hong Kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
大家好 我是阿鸿 这一期和大家分享我家的客家酿豆腐 希望大家会喜欢 欢迎订阅频道 阿鸿陆续出好菜 炸蒜酥视频: • 如何炸出金黄酥脆的蒜酥 Golden Brown fried Garlic... 炼猪油视频: • 炼猪油 Crispy Pork Lard & Pork Oil | Mr.... 制作馅料 鱼胶 300克 花肉剁碎 300克 调味: 绍兴酒 1 汤匙 生抽 1 汤匙 重口味的话可以自己再加 胡椒粉 适量 木薯淀粉 适量 其他材料: 豆腐 豆卜 腐皮 青红椒 Ingredients (Diana Aw) 1. Fish paste 300g 2. Minced pork 300g 3. Red and green chilli few pcs each, wash and pat dry, cut one of the side and remove the seeds 4. Bean curd 3pcs, pat dry and cut half. Make a slit in the centre 5. Bean curd skin few rectangular pcs 6. Tau Pok 4pcs, cut half and flip over 7. Butter lettuce 8. Bean sprouts 9. Ikan bilis broth Seasoning 1. Shaoxing wine 1tbsp 2. Light soya sauce 1tbsp 3. Pepper little 4. Tapioca flour appropriate amount Sauce for dry noodle 1. Oyster sauce 2. Dark soya sauce 3. Garlic oil 4. Chicken soup 5. Pepper Method 1. Combine the fish paste and minced pork, add seasoning and mix in circular motion. May add little water if too dry. Pipe in the bags. Cut a small hole, enough to squeeze out the paste. 2. Pipe it into the bean curd, Tau Pok, chilli and bean curd skin. 3. Deep fry the bean curd, Tau Pok, bean curd skin and chilli 4. Blanch the noodle and bean sprouts and add into the bowl of sauce. Mix it and sprinkle some spring onion and crispy garlic. 5. To cook the soup, boil the ikan bilis broth. Add little salt, sugar and pepper. Add onto a bowl of yong tau foo. Garnish with butter lettuce 6. Serve and enjoy! 💕 Recipe from Mr Hong kitchen Youtube Channel: / mrhongkitchen阿鸿厨房 Mr. Hong Kitchen Facebook Page: / mrhongkitchen Instagram: / mrhongkitchen Cuitisan保鮮盒 下单链接:http://m.me/mrhongkitchen/ #chefhong #chinesecooking #mrhongkitchen #酿豆腐 #yongtaufoo