У нас вы можете посмотреть бесплатно Classic Opera Cake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
If you like, please click 'Like' and Subscribe to my channel. Full recipe: https://izzycooking.com/opera-cake/ Opera Cake is a classic French dessert combining layers of almond sponge cake soaked in coffee syrup, espresso-flavored buttercream, and decadent chocolate ganache. It’s finished with a smooth chocolate glaze. This recipe has been tested many times and is easily the best homemade opera cake recipe that I’ve ever tried. Ingredients: Almond Sponge Cake (Joconde) 1/2 cup almond flour (40g) 1/3 cup powder sugar (40g) 1 egg, (room temperature) 1/2 cup cake flour (25g) 2 egg white, (room temperature) 1/4 cup sugar (50g) Coffee Syrup 100ml hot water 2 teaspoons instant coffee 2 tablespoons sugar (25g) Coffee Buttercream 2 egg yolks, room temperature 2 tablespoons granulated sugar (25g) 1 tablespoon water (15ml) 7 tablespoons unsalted butter (100g) softened 1 teaspoon espresso powder 2 teaspoons rum, (optional) Chocolate Ganache 5.5 oz semisweet chocolate (160g) 1 cup heavy cream Chocolate Glaze 3 ½ oz semisweet chocolate, (100g) 1 tablespoon canola oil, (15ml)