• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Why Didn’t I Know This Recipe Earlier? The Quickest & Tastiest Napoleon Cake in Glasses! скачать в хорошем качестве

Why Didn’t I Know This Recipe Earlier? The Quickest & Tastiest Napoleon Cake in Glasses! 8 дней назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Why Didn’t I Know This Recipe Earlier? The Quickest & Tastiest Napoleon Cake in Glasses!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Why Didn’t I Know This Recipe Earlier? The Quickest & Tastiest Napoleon Cake in Glasses! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Why Didn’t I Know This Recipe Earlier? The Quickest & Tastiest Napoleon Cake in Glasses! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Why Didn’t I Know This Recipe Earlier? The Quickest & Tastiest Napoleon Cake in Glasses! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Why Didn’t I Know This Recipe Earlier? The Quickest & Tastiest Napoleon Cake in Glasses!

Kitchen Tools I Cook With: https://amzn.to/47KTh6J Some links are affiliate links, which means I may earn a small commission at no extra cost to you. --- Ingredients: Milk – 2 cups (500 ml) Egg yolks – 3 pcs Sugar – ⅓ cup (80 g) Cornstarch – ⅓ cup (40 g) Vanilla extract – a few drops (optional) Salt – a pinch Unsalted butter – ⅓ stick (40 g), cold Puff pastry – 1 sheet (about 8 oz / 225 g) Powdered sugar – 1 tbsp Puff pastry cubes: 375°F / 190°C for 12–15 minutes until golden and puffed. Pan size: 8-inch (20 cm) round pan, for assembling the cake. *Key steps:* 1. Make the custard: whisk egg yolks with sugar, salt, and cornstarch, then temper with hot milk. Cook over low heat until thickened. 2. Immediately whisk in *cold cubed butter* right after removing from heat—this makes the cream smooth and rich. 3. Chill the custard in the fridge (cover with plastic wrap touching the surface to avoid skin). 4. Roll out and cut puff pastry into small cubes, bake until golden and crispy. 5. Assemble in glasses: alternate layers of custard and crumbled pastry cubes. 6. Finish with pastry crumbs dusted with powdered sugar. *Tips & Notes:* Strain custard through a sieve for an extra silky texture. You can blend the chilled custard for 30 seconds before layering for even smoother cream. Serve immediately for a crunchy texture or chill for a few hours for softer, cake-like layers.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5