У нас вы можете посмотреть бесплатно Dubious Sharpening Methods: The Good, The Bad, and the Ugly или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This week, Tiff and Naoto are doing a deep dive into two of the most popular methods of knife sharpening. We're debunking pull-throughs, putting angle guides to the test, and of course, comparing how each method works versus traditional whetstone sharpening. For all of your knife, sharpening, and kitchen related needs, head to https://knifewear.com Find our shirts, hats, and other merch at https://knifewear.com/collections/shi... Or visit Knifewear stores in Toronto, Calgary, Edmonton, Ottawa, or Vancouver. Chapters 0:00 Intro 1:40 Sharpal Pull-Through 12:36 Ruixin Pro Swivel Sharpening System 24:52 Testing on Food 32:05 Final Thoughts Join our community: ▶ Instagram / knifewear ▶ Facebook: / knifewear ▶ Twitter: / knifewear ▶ Discord: / discord