У нас вы можете посмотреть бесплатно Julia Child’s Secret to the Perfect Steak Frites или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I set out to make the perfect Steak Frites with the ultimate french sauce to go along with it. Anytime I’m at a French restaurant, 99% of the time I’m ordering this dish. You’ll find it in Mastering the Art of French Cooking v1. My french fries video: • How to make PERFECT Belgian-Style Fri... 🚩Support the Channel on Patreon! / antichef 🚩I'm on Instagram / antichefjamie 🚩What I Use (Amazon Store) https://www.amazon.com/shop/antichefj... (As an Amazon Associate, I earn from qualifying purchases) Mastering the Art of French Cooking Vol 1 & 2: https://amzn.to/3lTownp The Way to Cook cookbook: https://amzn.to/3IJWnva Music: https://www.epidemicsound.com Recipe: (4 to 6 people) 2 to 2 1/2 lbs steak (I used ribeye) 1/2 cup beef stock, white wine, or white vermouth to deglaze after frying and add by droplets into Béarnaise sauce (I FORGOT THIS STEP!) Béarnaise sauce (for 1.5 cups) 1/4 cup wine vinegar 1/4 dry white wine or vermouth 1 tb minced shallots 1 tb minced tarragon 1/8 tsp (a hoot) of pepper pinch of salt THEN 3 egg yolks 2 tb cold butter 1/2 to 2/3 cup melted butter 2 tb minced fresh tarragon Fries: Russet Potatoes frying oil salt Water Cress............. #jamieandjulia #juliachild #antichef