У нас вы можете посмотреть бесплатно Basics of "System Freezing": Ingredients, Pre-Processing, Freezing, Storing, and Thawing или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I am a Japanese expert on freezing. I will be sharing a wide range of information related to freezing, including introductions to frozen foods in Japan, techniques and recipes for freezing ingredients at home. Please subscribe to my channel ↓ / @frozenchannel ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ If you have difficulty seeing the subtitles in the video, Please change the subtitle settings by referring to the video below. ■ Changing subtitle settings • 動画の字幕を見やすくする方法 / どうがのじまくをみやすくするほうほう ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~