У нас вы можете посмотреть бесплатно How different types of Cevapcici are made in the Balkans или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Cevapcici, cevapi, mici - they may have different names, but one thing is clear: these minced meat rolls are a cult dish in many countries in Eastern and Southern Europe! Whether small or large, quick on the hand or comfortably seated - we asked three different countries, Bosnia and Herzegovina , Serbia, and Romania, what makes cevpacici so popular. CHAPTERS 00:00 Intro 00:30 Cevapi from Bosnia and Herzegovina 03:37 Cevapcici from Serbia 04:19 Mici from Romania 05:13 Outro CREDITS Report: Anja Koch Camera: Robert Richter, Jelena Djukic-Pejic,Tiberiu Stoichici-Varlan Edit: Kirsten Jungclaus Supervising editors: Ruben Kalus, Sanja Blagojevic, Lavinia Pitu #streetfoodeuropeDW #dweuromaxx #cevapcici ------------------------------------------------------------------------------------ Subscribe to DW Food: https://bit.ly/DWFood_Sub DW Food brings you the perfect blend of culinary trends, easy DIY recipes, exciting food secrets & a look behind the scenes of Europe’s culinary culture.