У нас вы можете посмотреть бесплатно Caramel sauce - Σως καραμέλας или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This can be used as a sauce when warm or at room temperature and when cold it can be used as a spread or even instead of dulce de leche in desserts | Αυτή η σως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν σιρόπι όταν είναι χλιαρή ή σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και όταν είναι κρύα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν άλειμμα ή αντί για καραμέλα γάλακτος ~Recipe~ ½ cup granulated sugar 4-6 tbsps water ½ cup heavy cream 1 tbsp butter ½ tsp pure vanilla extract salt (optional) Directions Place the sugar in a small saucepan and add as much water you need to get it wet. I used 6 tablespoons here. Cook it over medium heat. First it will bubble then it will start turning color and when it turns a deep amber color it’s ready. Remove it from the heat and add the cream, the butter and the vanilla. It will bubble up like mad so be careful. You can add some salt to taste which really goes well with caramel. Store it in the fridge when it cools down.