У нас вы можете посмотреть бесплатно Using Dietary Intervention Studies to Understand the Impact of Dietary Fat on Human Health или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Prof. Stine Marie Ulven, head of the Nutrition Department at the University of Oslo and coordinator of the MSCA NUTRIOME project, was the guest of an open international seminar series held at the Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences. In her speech we explored the critical role of fatty acids in health and the learnt findings from dietary intervention studies, focusing on how replacing saturated fat with omega-6 fatty acids can influence cardiovascular disease risk markers. Additionally, we learned about the significant variations in triglyceride responses after omega-3 polyunsaturated fatty acid interventions. The seminar was part of the ERA Chair WELCOME2 project. You can learn more about it at https://welcome2.pan.olsztyn.pl/