• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Simple Mak Kimchi скачать в хорошем качестве

Simple Mak Kimchi 4 years ago

cooking

kimchi

mak kimchi

simple kimchi

easy kimchi

simple

easy

korean food

korean recipe

korean food recipe

recipe

food

kim chi

mak kim chi

cabbage

simple kim chi

easy kim chi

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Simple Mak Kimchi
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Simple Mak Kimchi в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Simple Mak Kimchi или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Simple Mak Kimchi в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Simple Mak Kimchi

Simple Mak Kimchi Ingredients: 1 medium to large Napa cabbage, chopped 1/2 white radish, julienned 1 Korean pear, 1/2 julienned and 1/2 roughly chopped 5 spring onions, chopped 6 - 8 garlic 2 cm of ginger 1/2 cup of water 1 tablespoon of glutinous rice flour 1 cup of salt 1 cup of gochugaru or red chilli powder 3 - 5 tablespoon of fish sauce 1 teaspoon of sugar Cabbage: 1. Chopped the cabbage into sizable chunks and place it in a large bowl 2. Soak the cabbage in water and drain well 3. Salt the cabbage with 1 cup of salt and toss to combine, let it sit for an hour 4. Toss the cabbage after 30 minutes 5. After 1 hour, there should be a good amount of water at the bottom of the bowl and the cabbage should be wilted and bendable 6. Wash the cabbage in water and drain well. Repeat the process 3 times. Kimchi paste: 1. Combine 1/2 cup of water and 1 tablespoon of glutinous rice flour and cook over low heat until it thickens. Put it aside and let it cool down 2. Blend 6-8 garlic, 2 cm of ginger, 1/2 Korean pear until smooth 3. Combine glutinous rice flour paste and garlic paste 4. Add 3 - 5 tablespoon of fish sauce, 1 teaspoon of sugar and 1 cup of gochugaru. Mix well. 5. Add julienned radish, julienned Korean pear and chopped spring onion and mix well. Kimchi: 1. Divide cabbage and kimchi paste into equal amount. In the video I divide them both into 3. 2. Combine 1/3 of cabbage and 1/3 of kimchi paste in a clean bowl and mix well with hands. Repeat the process until finished. 3. Place the kimchi in a clean, airtight containers, making sure that you push down on the kimchi to remove any air pockets. Tips: You can enjoy fresh kimchi immediately. Otherwise you can leave it ferment in the fridge for a few days. You can speed up the fermentation process by leaving the container in a room temperature for a day.

Comments
  • A small batch, easy kimchi you'll want to make over and over! Mak Kimchi (막김치) 1 year ago
    A small batch, easy kimchi you'll want to make over and over! Mak Kimchi (막김치)
    Опубликовано: 1 year ago
    895916
  • Food Safety 101 | What is HACCP? The 7 Principles of HACCP explained 7 months ago
    Food Safety 101 | What is HACCP? The 7 Principles of HACCP explained
    Опубликовано: 7 months ago
    12621
  • How To Roll Sushi with The Sushi Man 5 years ago
    How To Roll Sushi with The Sushi Man
    Опубликовано: 5 years ago
    2645764
  • Формирование/Пасынкование томата простым языком! 1 year ago
    Формирование/Пасынкование томата простым языком!
    Опубликовано: 1 year ago
    496454
  • Trying street food in VIETNAM | The most extreme in the world! 🇻🇳 10 months ago
    Trying street food in VIETNAM | The most extreme in the world! 🇻🇳
    Опубликовано: 10 months ago
    17351286
  • Traditional kimchi recipe (Tongbaechu-kimchi: 통배추김치) 10 years ago
    Traditional kimchi recipe (Tongbaechu-kimchi: 통배추김치)
    Опубликовано: 10 years ago
    30341014
  • How to Shred Vegetables Japanese Style: Carrots, Red Onion, and More! 5 months ago
    How to Shred Vegetables Japanese Style: Carrots, Red Onion, and More!
    Опубликовано: 5 months ago
    951968
  • The Best Way To Make Sushi At Home (Professional Quality) | Epicurious 101 2 years ago
    The Best Way To Make Sushi At Home (Professional Quality) | Epicurious 101
    Опубликовано: 2 years ago
    2442512
  • Kimchi (Vegetarian version) 5 years ago
    Kimchi (Vegetarian version)
    Опубликовано: 5 years ago
    7410033
  • ЛАГМАН! ПОДРОБНЫЙ РЕЦЕПТ С САМОДЕЛЬНОЙ ЛАПШОЙ 3 years ago
    ЛАГМАН! ПОДРОБНЫЙ РЕЦЕПТ С САМОДЕЛЬНОЙ ЛАПШОЙ
    Опубликовано: 3 years ago
    3319283

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5