У нас вы можете посмотреть бесплатно Red Wine Reduction (Red Wine Sauce) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Red Wine Reduction (red wine sauce): Today we are going to learn to make a classic reduction or red wine sauce for steak or roast beef that any chef or home cook should know how to make. perfect for Christmas or thanksgiving, Sometimes just called red wine gravy or red wine jus, this recipe can easily be adapted to be paired with beef (add some rosemary sprigs), lamb (add a teaspoon of redcurrant jelly) or even strong flavoured fish such as red snapper. Links to equipment: US: Victorinox cooks knife https://amzn.to/3tByrlo Spatula (Spoonula) https://amzn.to/3xssnMV Squeeze Bottles https://amzn.to/3HkaIvr UK: Victorinox cooks knife https://amzn.to/3MI4fvu Spatula (Spoonula) https://amzn.to/3mMnjhM Squeeze Bottles https://amzn.to/3tyP4hm Recipe: 20g (1 tbsp) butter 65g (⅔ cup) onion, chopped 1 garlic clove, sliced 175ml (⅔ cup) red wine 1 bay leaf 10 black peppercorns 250ml (1 cup) chicken stock 150ml (⅔ cup) demi glace, or gravy in a real pinch freshly ground black pepper to taste