У нас вы можете посмотреть бесплатно Mango filling / toppings (for cakes, pies, tarts, etc.) | Gaely Cake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This #mango filling recipe can be used to fill cakes, pies, tarts, donuts, etc. It can also be used as your toppings since it won't get dark. This is also good of mango cakes. Ingredients: 1/2 kg ripe mango 50 grams sugar, adjust the amount depending on the sweetness of the mango 2 tablespoons cornstarch 1/8 teaspoon salt Procedure 1. Cut ripe mangoes into cubes. 2. Add sugar according to mangoes' sweetness. 3. Add the cornstarch and salt. 4. Mix until well combined before cooking. 5. Cook on medium heat until sticky consistency. Let it cool down completely before putting it on your cakes, pies, tarts, etc. You can store it in the fridge in a sterilized tight seal container for over six months, or if not sterilized, for up to 2 months. Putting it in the chiller will prolong its shelf life. Thank you so much. Like Share Facebook: / gaelycake #mangofilling #mangocompote #mangocake #mangotart #mangopie #mangopuree #mangotoppings #mangocheesecake