У нас вы можете посмотреть бесплатно Ragi Thuppa Dosa|Finger millet ghee dosa| Healthy breakfast recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ragi Ghee Dosa is a nutritious and crispy South Indian dosa made with ragi (finger millet) , rice, and urad dal, and cooked with ghee for a rich flavor. This dosa is a great breakfast or light dinner option, packed with fiber, calcium, and iron, making it a healthy alternative to regular dosa. Ingredients: For the Batter: 1/2 cup ragi (finger millet) ½ cup raw rice ¼ cup urad dal ½ cup water (adjust as needed) salt to taste For Cooking: Ghee (as required) Instructions: Step 1: Prepare the Batter Wash Ragi, rice and urad dal and soak it for 6 hours grind to a fine paste adding salt and water. Adjust the batter to required consistency adding water Allow it to ferment for 8 to 10 hours Step 2: Make the Dosa Heat a tava (griddle) or non-stick pan on medium-high heat. Brush or drizzle ghee on the hot pan. Pour a ladle of batter and spread slightly. Drizzle ghee around the edges and let it cook for 2 mins till done. Remove and serve hot. Serving Suggestions: Serve with coconut chutney, tomato chutney, or sambar. A dollop of butter or extra ghee on top enhances the flavor. Enjoy this healthy, gluten-free, and crispy Ragi Ghee Dosa! 😋