У нас вы можете посмотреть бесплатно Making Struffoli in the Style of Castel San Lorenzo (Prov of Salerno, Italy). или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This video is of my mother (Angela Mazzaccaro Mucciolo) making struffoli in the style of her home town of Castel San Lorenzo (Prov of Salerno, Italy). She makes them in her 2nd kitchen in the basement :) Ingredients: 1/4 cup of sugar, 7 eggs, 4 cups of flour, 1/2 teaspoon of baking powder, 1/2 stick of softened butter, about an inch of oil in a deep pot, and "only" Golden Blossom Honey. After mixing, let the dough sit for one hour, then knead by hand until the dough is smooth. Missing in the video is where the dough is cut into 1/2" cubes. When frying the dough, the oil could bubble over the pot (which could be a fire hazard). If you place a couple corks in the boiling oil, this should reduce the bubbles and prevent this from happening.