У нас вы можете посмотреть бесплатно The Golden Difference: Ghee vs. Clarified Butter или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The key difference between from standard clarified butter and Ghee is that Ghee is cooked longer. This extra time browns the milk solids, resulting in a rich, nutty flavor and a deep golden color. Ghee's advantages for cooking are significant. It's ideal for high-heat cooking. It's virtually free of lactose and casein, making it easier for many people with dairy sensitivities to digest. While beneficial in Ayurvedic tradition, it must be used in moderation because Ghee is high in saturated fat and those monitoring heart health and cholesterol must be very careful. #Ghee #Clarified #Butter #HighHeatCooking #SaturatedFat, #LactoseFree #hearthealth #ayurveda