У нас вы можете посмотреть бесплатно 菜籽阿渣Acar Biji Sawi(Pickler mustard seeds)口感香脆清新Crunchy and Fresh или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
菜籽阿渣Acar Biji Sawi(Pickler mustard seeds)口感香脆清新Crunchy and Fresh 'Acar biji sawi' is a common dish of the Malay people. This kind of acar is delicious to go with rice, the taste is salty and slightly sour, it's refreshing and appetizing! This recipe is from my mum's good Malay friend. '菜籽阿渣'是马來族的普通菜肴。此类阿渣比较適合下饭,其味道咸带微酸,口感清脆,因此很开胃,也特别的爽口! 这食谱來自我妈妈要好的马來朋友。 Ingredients:- 350g cucumber, 75g green chili, 15g ginger, 30g garlic, 50g shallots, 150g long bean, 15g dried shrimps, 75g oil, 1 tsp coriander seeds(ketumbar), 1 tsp fennel seeds(jintan manis), 1 tsp mustard seeds(biji sawi), 3g turmeric, 40g vinegar, 40g water, 25g sugar, 1 1/2 tsp salt. 原料:- 黃瓜350克、青辣椒75克、姜15克、大蒜30克、紅蔥頭50克、長豆150克、蝦米15克、油75克、芫荽籽1茶匙、茴香籽1茶匙、芥菜籽1茶匙、3 克黃姜、40 克醋、40 克水、25 克糖、1 1/2 茶匙鹽。