У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make Soft and Juicy Beef and Onion Baozi 牛肉包子 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Baozi / 包子 is a very common yeast-leavened-filled bun in China. This recipe only requires one rise of the dough, making it a time-saving one. I also shared the tips to make juicy beef and onion fillings. Try this soft and juicy Baozi at home O(∩_∩)O ⬇️💖⬇️💖⬇️ RECIPE BELOW ⬇️💖⬇️💖⬇️ [Ingredients] Baozi Fillings (This recipe makes 7 Baozi): Beef (With Fat) 150g Light Soysauce 12g Dark Soysauce 6g Salt 2.5g Ground White Pepper 0.5g Chicken Broth (No Salt) 50g Onion 70g Chopped Green Onion 6g Finely Grated Ginger 5g Oil 12g Sesame Oil 5g Baozi Dough (This recipe makes 7 Baozi): All-purpose Flour 200g Cake & Pastry Flour 100g Instant Yeast 3g Sugar 3g Baking Powder 2g Oil 8g Baozi, Baozi recipe, Beef Baozi,牛肉包子