У нас вы можете посмотреть бесплатно 梅菜蒸五花腩 Steamed Pork Belly with Mei Choy **字幕 CC Eng. Sub** или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🟢食材: 豬腩肉 400 克 梅菜 200 克 薑 適量 鹽 1/8 茶匙 糖 1 茶匙 生抽 1 茶匙 澱粉 1 茶匙 油 、蒸魚豉油 少許 🟢做法: 1️⃣ 梅菜浸泡 5-10 分鐘,試味後太鹹可浸多幾分鐘,洗淨後切粒。在白鑊上炒至乾水,加入少許油和糖拌勻備用。 2️⃣ 豬腩肉切片,加入1/8茶匙鹽、1茶匙糖、1茶匙生抽、1茶匙澱粉、少許油拌勻。 3️⃣ 碟底放部分炒過的梅菜,鋪上豬腩肉,再把剩餘的梅菜鋪面,放上少許薑絲。 4️⃣ 大火蒸 8 分鐘。 5️⃣ 蒸好後淋上少許熱油和蒸魚豉油即可。 📌相關影片Related video: • 如何處理梅菜Simple Steps for Preparing Pres... 🟢Ingredients: Pork belly - 400g Preserved vegetables (Mei Choy) - 200g Ginger - as needed Salt - 1/8 teaspoon Sugar - 1 teaspoon Soy sauce - 1 teaspoon Cornstarch - 1 teaspoon Oil - as needed Seafood soy sauce - a small amount 🟢Cooking Directions: 1️⃣ Soak the mei choy in water for 5-10 minutes. If they are too salty after soaking, soak for a few more minutes. Rinse and cut into small pieces. Stir-fry in a wok/pan without any oil until dry, then mix with a little oil and sugar and set aside. 2️⃣ Cut the pork belly into slices and mix with 1/8 tsp salt, 1 tsp sugar, 1 tsp soy sauce, 1 tsp cornstarch, and a little oil. 3️⃣ Place a layer of the stir-fried mei choy on the bottom of a plate. Add the pork belly on top, then add the remaining mei choy on top of the pork. Sprinkle with a little bit of ginger. 4️⃣ Steam on high heat for 8 minutes. 5️⃣ After steaming, drizzle with a little bit of hot oil and seafood soy sauce before serving. / @oeliving 👈請訂閱本台第二頻道 《好易生活頻道 oe living》 ✳ 網友可到Facebook群組**香港菜HK dishes**分享個人作品和煮食心得。 / 1885999698348679 ✳ 🍋請開啓字幕:屏幕右下角⏩設定⏩CC字幕 Turn on captions in the bottom right corner of the screen: ⏩Settings⏩CC Captions🥒