У нас вы можете посмотреть бесплатно How ‘upcycling’ discarded ingredients into food is gaining momentum или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
“Upcycling,” a new technique of making food using discarded ingredients, is gaining momentum with entrepreneurs looking to create new food categories. Special Correspondent Allison Aubrey and Producer Mary Beth Durkin report on this gowing food movement as part of NewsHours “Waste Not, Want Not” series. Stream your PBS favorites with the PBS app: https://to.pbs.org/2Jb8twG Find more from PBS NewsHour at https://www.pbs.org/newshour Subscribe to our YouTube channel: https://bit.ly/2HfsCD6 Follow us: Facebook: http://www.pbs.org/newshour Twitter: / newshour Instagram: / newshour Subscribe: PBS NewsHour podcasts: https://www.pbs.org/newshour/podcasts Newsletters: https://www.pbs.org/newshour/subscribe