У нас вы можете посмотреть бесплатно 【材料少ない】混ぜるだけ失敗しない簡単「化石スコーン」のレシピ или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
サクサク食感で塩加減で程よい 発酵なしで混ぜるだけ 化石のような手作りスコーンです 【材料】 強力粉:150g ベーキングパウダー:10g グラニュー糖:10g 塩:2g バター:30g 牛乳:65g サラダ油(仕上げ用):適量 【作り方】 ➀ボウルに強力粉、ベーキングパウダー、グラニュー糖、塩を入れ軽く混ぜる ➁バターを加え、スプーンで潰す ➂牛乳を入れ、そぼろ状になるまでなじませる ➃生地を台に移動させ、生地をまとめる ➄生地がベタつく際は、打ち粉を使用する ➅麺棒で生地を伸ばし半分を折り曲げ、また伸ばす作業を3回繰り返す ➆ドーナツ型で生地をくり抜く ➇天板にクッキングシートを敷き、その上に生地を置く ➈サラダ油を表面に塗る ⑩予熱しておいた220℃のオーブンに220℃15分間焼く ⑪完成 ●ツイッター → / manpuku_cafe ●ブログ →http://yuyakamen.livedoor.blog/ ●インスタグラム~ →https://www.instagram.com/manpuku_caf... It has a crispy texture and is moderately salty. Just mix without fermentation A fossil-like handmade scone 【material】 Strong flour: 150g Baking powder: 10g Granulated sugar: 10g Salt: 2g Butter: 30g Milk: 65g Salad oil: Appropriate amount [How to make] ➀ Put flour, baking powder, granulated sugar and salt in a bowl and mix gently. ➁ Add butter and mash with a spoon ➂ Add milk and let it blend in until it becomes lumpy. ➃ Move the dough to the table and put the dough together ➄ Use dusting powder when the dough is sticky ➅ Stretch the dough with a rolling pin, fold it in half, and repeat the stretching process three times. ➆ Donut-shaped dough ➇ Place a cooking sheet on the top plate and place the dough on it. ➈ Apply salad oil to the surface ⑩ Bake in a preheated 220 ° C oven at 220 ° C for 15 minutes. ⑪ Completion twitter / yuya70328