• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make Steak Au Poivre скачать в хорошем качестве

How to Make Steak Au Poivre 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make Steak Au Poivre
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make Steak Au Poivre в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Steak Au Poivre или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make Steak Au Poivre в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make Steak Au Poivre

Recipe: Steak Au Poivre Ingredients 1” Steak boneless ribeye with fat cap if possible Black Peppercorn -Green and Pink if found. approx. 1 TBSP of each Coarse Salt Butter-Unsalted 2 oz. Brandy or Cognac 2/3 Cups of 35% Cooking Cream Cooking With a sharp knife, score the fat cap-slice through the fat layer Salt Steak and set aside – about 10 – 15 mins. Look for beads of moisture forming on top of steak Crush peppercorns in mortar and pestle Sift peppercorns through sieve. To separate dust Brush off salt on steak and dab moisture away Mix half amount of Salt and Crushed Peppercorns onto steak Heat Pan Medium to High heat Fat Cap down first in pan to sear and melt a bit of the fat Sear rest of Steak Cook Steak to about 125 degrees F, then remove from heat and set aside. It will continue to cook while resting, to reach a perfect Medium Rare. Wipe pan lightly to remove any burnt peppercorns Pour Brandy or Cognac into pan & ignite. a fireplace lighter works well Let the alcohol burn off Add 35% Cream medium heat Add in remainder Crushed Peppercorns, salt and butter to taste Cook cream till it gets thick enough to coat back of spoon Run a finger through cream on spoon.. should leave a trail Once thick enough then pour out of pan and into pitcher. Set aside Slice steak onto plate. Sautéd Asparagus is a perfect veg for this Drizzle sauce onto steak.... and enjoy! Another recipe video (How To Video) of an old French Classic, Steak Au Poivre or Pepper Steak. It's a delicious recipe that can be quite easy to make once you know all the steps. A little bit of effort goes a long way. A great Date Night Recipe Music from: musicbed.com epidemicsound.com Our Places: Rob Davidson @rdaphoto   / rdaphoto   https://www.rdaphoto.com/ Nadia Cheema @nadia.creativity   / nadia.creativity   https://nadiac.com/

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5