У нас вы можете посмотреть бесплатно Pan seared squid traditional spanish style или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A classic and very simple spanish seafood dish. Ingredients: Squid (1) Garlic (3) Olive oil (to taste) Cayenne chilli small dry hot chili (1) Brandy or Cognac (1/2 glass) Salt to taste) Black pepper (to taste) Paprika -sweet or spicy, to taste-. (1 teaspoon for dessert) Water (half a glass) Fresh parsley (to taste) Garnish: Lettuce, onion, roasted red pepper salad, salt, pepper, vinegar and olive oil. Preparation: Clean the squid from viscera, feather, mouth. I like to leave the skin on it but if you want you can remove it. Separate the tentacles and the siphon. Make a few cuts to the squid -only on one side-. Peel and chop the garlic into small pieces. Put a frying pan over high heat with a little olive oil. Add the garlic, the chopped cayenne pepper and the squid. Let the squid brown on both sides. Pour in the brandy and set it on fire to remove the alcohol. When the fire goes out, season the squid on both sides. Remove the squid to a plate. Add the paprika to the pan and before it burns, pour a little water, letting it evaporate a little to obtain the sauce. Make the side salad. Serve the salad with the squid. Add sauce to your liking and a little chopped fresh parsley.