У нас вы можете посмотреть бесплатно Amanita ponderosa: Cooking with Spain's Gurumelo Mushroom или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
https://foragerchef.com/gurumelo-aman... A crazy good edible amanita not well known outside of Spain. The gurumelo (Amanita ponderosa) grows in microclimates and extremely sandy soil in the Western areas of the Iberian Peninsula, Extremadura and Andalucia. I have never seen these mushrooms sold commercially until this year when my friend mushroommike llc sent me a pic and asked if I wanted to try some. These things are nuts, heavy as a paper weight, firm as a rock, with a flavor like a matsutake, but milder. As they grow in sandy soil they should be peeled or pared top to bottom before cooking. Absolutely one of the best mushrooms I've ever had, the only tricky thing is..if history is any indication I may never be able to get them again unless I go to Spain. Timestamps: 00:00-Intro andPeeling / Trimming 01:36: Tasting Notes 05:10: Actual Tasting 07:38: Ideas for Cooking and Example Recipes