У нас вы можете посмотреть бесплатно 5 Ingredient Perfect Tart Crust Recipe 🥧 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Baking Basics Ep. 14: Tart Dough 🍰🥧Tart dough (aka pâte sablée) is a classic in French pastry, and it is the basis for any tart recipe. Here’s how to make it: Ingredients🧈 Softened butter 226g🍚 Powdered sugar 226g🥚 Egg yolk 4 ea✨ Vanilla ½ tsp🌾 Flour 339g🧂 Salt ¼ tsp Method1️⃣ Cream room temp butter with powdered sugar until smooth.2️⃣ Paddle in vanilla and egg yolks until combined.3️⃣ Add in flour and salt, mix just until it comes together.4️⃣ Divide dough into 2 portions, refrigerate for at least 2 hours.5️⃣ Roll to 1/8" thickness. Pro tip: roll between two Silpats and chill again for even thickness.6️⃣ Cut out circles for your tart molds, gently press into molds. Place another tart mold on top to prevent puffing and ensure even browning.7️⃣ Bake at 350°F (177°C) for 15 minutes or until golden brown.8️⃣ Cool and add your desired filling. If you want to elevate your baking game, follow me for more professional pastry education.