У нас вы можете посмотреть бесплатно CONFI KIT - Caramelized Pistachios with Strawberry (Sugar Coating Technique for Raw Nuts) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
SUGAR COATING TECHNIQUE FOR RAW NUTS Caramelized Pistachios with Strawberry Ingredients: • 80 g Sosa Freeze Dried Whole Strawberries • 500 g Sosa Raw Pistachios • 200 g water • 800 g sugar Elaboration: Grind the Sosa Freeze Dried Whole Strawberries and set aside. Heat the Sosa Raw Pistachios at 80ºC / 176ºF in the microwave. Put the pistachios in the Confi Kit. Prepare the syrup: cook at 117ºC / 242ºF. Add the syrup and keep on low speed until sugar recrystallizes. Alternate syrup and strawberry powder. Intercalate syrup and strawberry for the finished flavour. Sieve the pistachios. *Optional: dehydrate at 45ºC / 113ºF. www.sosa.cat www.100x100chef.com www.vakuumlippo.com