У нас вы можете посмотреть бесплатно Dünyanın En Kolay En Lezzetli Çöreği İşte Bu 😃 Mayalı Çörek Tarifi / KAHVALTILIK или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#Çörektarifi #Kahvaltılık #Çörek Kanalımdan ve mutfağımdan hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar değerli izleyicilerim bugün sizler için harika bir lezzet olan mayalı çörek tarifi hazırladım annemin çok sık yaptığı bu tadına doyum olmayan ve çok bereketli olan bu tarifi mutlaka denemelisiniz üstelik yapımı da oldukça basit videomda da tüm detayları sizler için paylaştım yapıp deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun İYİ SEYİRLER Kullandığım su bardağı ölçüsü: 250 ml Kullandığım çay bardağı ölçüsü: 125 ml Pişirme önerisi: 180 C Pişirme süresi: 30 dk Malzemeler 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 paket instant maya ( 10 gr ) 1 tatlı kaşığı şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 100 gr tereyağı ( eritilecek ) 2 adet yumurta ( akı hamura sarısı üzerine ) 5,5 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz Üzeri için: Yumurta sarısı Haşhaş tohumu . . . AZƏRBAYCAN RESEPTİ İstifadə etdiyim fincan ölçüsü: 250 ml İstifadə etdiyim çay fincanının ölçüsü: 125 ml Pişirmə tövsiyəsi: 180 C Pişirmə vaxtı: 30 dəq Materiallar 1 stəkan isti su 1 stəkan isti süd 1 paket ani maya (10 q) 1 çay qaşığı şəkər 1 çay stəkanı yağ 100 q kərə yağı (ərinmək üçün) 2 yumurta (sarısında ağ) 5,5 stəkan un 1 çay qaşığı duz Yuxarıdakılar üçün: Yumurta sarısı haşhaş toxumu . . . ENGLISH RECIPE The cup size I use: 250 ml The size of the tea cup I use: 125 ml Cooking recommendation: 180 C Cooking time: 30 min Materials 1 glass of warm water 1 cup of warm milk 1 pack of instant yeast (10 g) 1 teaspoon of sugar 1 teacup of oil 100 g butter (to be melted) 2 eggs (white on the yolk) 5.5 cups flour 1 teaspoon salt For the above: Egg yolk poppy seeds . . . RECETA ESPAÑOLA El tamaño de copa que uso: 250 ml El tamaño de la taza de té que uso: 125 ml Recomendación de cocción: 180 C Tiempo de cocción: 30 min Materiales 1 vaso de agua tibia 1 taza de leche tibia 1 paquete de levadura instantánea (10 g) 1 cucharadita de azúcar 1 taza de té de aceite 100 g de mantequilla (para derretir) 2 huevos (clara en la yema) 5.5 tazas de harina 1 cucharadita de sal Por lo anterior: Yema semillas de amapola . . . RECEITA PORTUGUESA Tamanho do copo que uso: 250 ml Tamanho da xícara de chá que uso: 125 ml Recomendação de cozimento: 180 C Tempo de cozimento: 30 min Materiais 1 copo de água morna 1 xícara de leite morno 1 pacote de fermento instantâneo (10 g) 1 colher de chá de açúcar 1 xícara de óleo 100 g de manteiga (para derreter) 2 ovos (branco na gema) 5,5 xícaras de farinha 1 colher de chá de sal Para o acima: Gema de ovo sementes de papoula . . . РЕЦЕПТЫ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ Размер чашки, которую я использую: 250 мл. Размер чайной чашки, которую я использую: 125 мл. Рекомендация по приготовлению: 180 C Время приготовления: 30 мин. Материалы 1 стакан теплой воды 1 чашка теплого молока 1 упаковка быстрорастворимых дрожжей (10 г) 1 чайная ложка сахара 1 чайная чашка масла 100 г сливочного масла (растопить) 2 яйца (белок на желтке) 5,5 стакана муки 1 чайная ложка соли Для вышеперечисленного: Яичный желток семена мака . . . وصفة عربية حجم الكوب الذي استخدمه: 250 مل حجم فنجان الشاي الذي استخدمه: 125 مل توصية الطبخ: 180 درجة مئوية وقت الطهي: 30 دقيقة المواد 1 كوب ماء دافئ 1 كوب حليب دافئ 1 عبوة خميرة فورية (10 جم) 1 ملعقة صغيرة سكر 1 كوب زيت 100 غرام زبدة (تذوب) 2 بيضة (بيضاء على صفار البيض) 5.5 أكواب طحين 1 ملعقة صغيرة ملح للأعلى: صفار البيض بذور الخشخاش . . .