• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Rosé Cream Swiss Roll Recipe скачать в хорошем качестве

Rosé Cream Swiss Roll Recipe 6 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Rosé Cream Swiss Roll Recipe
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Rosé Cream Swiss Roll Recipe в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Rosé Cream Swiss Roll Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Rosé Cream Swiss Roll Recipe в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Rosé Cream Swiss Roll Recipe

Enjoy our Rosé Cream Swiss Roll – a light, airy sponge cake in a delicate rosé shade, filled with luscious whipped cream. Perfect for coffee time or as an elegant dessert. Click here for the recipe! 🤍 ➡︎ Follow us on Instagram   / foodwithstyle   ➡︎ Recipe on our Website https://www.Food-with-Style.com 📝 Ingredients For the sponge cake: 4 eggs (size M) 100 g (½ cup) sugar 1 tsp vanilla sugar 1 pinch of salt 80 g (⅔ cup) all-purpose flour 20 g (2 tbsp) cornstarch ½ tsp baking powder Red gel food coloring For the filling: 250 ml (1 cup) heavy cream 20 g (1½ tbsp) sugar 8 g whipped cream stabilizer For decorating: Extra whipped cream for piping Powdered sugar for dusting 🤍 Instructions 1. Preheat the oven to 180°C (350°F) top/bottom heat. Line a baking sheet (26 × 38 cm) with parchment paper. 2. Beat the eggs, sugar, vanilla sugar, and salt for about 5 minutes until light and fluffy. 3. Sift in the flour, cornstarch, and baking powder, then gently fold into the batter. 4. Add red gel food coloring drop by drop until a beautiful rosé shade is achieved. Start with a small amount and gradually add more to get the desired color. 5. Spread the batter evenly on the baking sheet and bake for 10 minutes. 6. Immediately turn the hot sponge cake onto a kitchen towel sprinkled with sugar, peel off the parchment paper, and roll it up loosely with the towel. Let it cool completely. 7. Whip the heavy cream with sugar and whipped cream stabilizer until stiff. 8. Unroll the sponge cake, spread the whipped cream evenly, and gently roll it back up. 9. Pipe small whipped cream rosettes on top and dust with powdered sugar. 0:00 Intro & Ingredients 0:21 Preparing the Batter 1:30 Coloring & Preparing the Sponge Cake 3:13 Preparing the Whipped Cream 3:37 Filling & Rolling the Swiss Roll #rosécream #swissroll #recipe About In this video, Food with Style shows how to make a delightful Rosé Cream Swiss Roll, step by step.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5