У нас вы можете посмотреть бесплатно Keang kee lek | Cassia leaves/flowers stew | Lao food или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
KEANG KEE LEK (Cassia leaves/flowers stew) INGREDIENTS 1/2 lbs boiled kee lek ( Cassia leaves) 1 lbs pork spare ribs, chopped into small pieces 1 stalk lemongrass, lightly smashed, cut in 4 pieces 5 kiffir lime leaves, rib removed 4 cups yanang extract 3 stalks green onion, cut into about 2-1/2 inch length STICKY RICE PASTE (Thickening agent) 1/3 cup soaked sticky rice 8 Thai chilies 2 small shallot, sliced 1/2 water SEASONINGS 4 tbsp fermented fish sauce (Padeak) 2 tsp salt 2 tsp Msg Feel free to adjust seasonings to your liking. Enjoy! and always stay safe and take care 😊 Sabaidee ❤