У нас вы можете посмотреть бесплатно Why Ripping Hot Is Too Hot? | TESTED или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Flames! Danger! Math! Meat! This video has it all. I put searing to the test and go deep into how it really works. Along the way I'll show you several ways (from the simple to the extreme) to get a great sear on your perfect steak for a good looking and flavorful crust, with minimal overcooking from edge-to-edge. PRODUCT LINKS Combustion Predictive Thermometer: https://combustion.inc FIND ME HERE Combustion Inc: https://combustion.inc Twitter: / chefchrisyoung Instagram: / chrisyoungcooks TikTok: / chefchrisyoung PAST WORK ChefSteps: https://chefsteps.com ChefSteps Joule: https://amzn.to/3jSxpvg Modernist Cuisine: https://amzn.to/2MXB5zR The Fat Duck: https://thefatduck.co.uk TIMESTAMPS: 0:00 Intro to Searing Science 2:27 How Hot Is Searing Hot? 5:32 Divide and Conquer with Sous Vide and Reverse Searing 8:47 Turning the Sear to 11 with a Blow Torch 10:23 The Perfect Sear with a Deep Fryer