• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Is it Wrong to Use This in a Sauce ? (ft. Modernist Cuisine) скачать в хорошем качестве

Is it Wrong to Use This in a Sauce ? (ft. Modernist Cuisine) 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Is it Wrong to Use This in a Sauce ? (ft. Modernist Cuisine)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Is it Wrong to Use This in a Sauce ? (ft. Modernist Cuisine) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Is it Wrong to Use This in a Sauce ? (ft. Modernist Cuisine) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Is it Wrong to Use This in a Sauce ? (ft. Modernist Cuisine) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Is it Wrong to Use This in a Sauce ? (ft. Modernist Cuisine)

Mother Sauces Ep6 : How to Make Velouté Sauce using Modern (Forbidden?) ingredients... Win your Ultimate Tech Bundle by entering Fasthosts’ Techie Test here: https://www.fasthosts.co.uk/alex (Competition is now closed) Velouté Sauce is basically reduced white stock that is then thickened with white Roux - a 1:1 mixture of butter and flour. The amount of Roux you need is 10% of the overall liquid weight, e.g. 50g are needed to thicken a pint of stock. This sauce is one of the five mother Sauces Series of french cuisine, along with sauce espagnole and sauce tomate and sauce hollandaise and sauce béchamel. Big thanks to my man Nathan Myhrvold from Modernist Cuisine for inspiring to experiment even more ! Check out their amazing book collections here : Modernist Cuisine, The Art and Science of Cooking : https://amzn.to/2FPxErc Modernist Bread : https://amzn.to/3kq8luU Xanthan Gum is a very powerful thickener and should be used in extremely low proportions (starting at 0.05% ! ). From what I have read so far, the best way to use it would be to combine it first with carrageenan seaweed which unfortunately I did not have access to. A quick note, instead of diluting Xanthan gum in oil, I did it in clarified butter which added a little richness and a bit more french vibes to my velouté sauce. Get the NASA - RAMEN shirt here : https://store.dftba.com/products/rame... Support my work on :   / frenchguycooking   Get My cookbook : http://smarturl.it/FrenchGuyCooking Get my posters and t-shirts : http://www.dftba.com/frenchguycooking Become a member now !    / @frenchguycooking   Submit subtitles here : http://www.youtube.com/timedtext_cs_p... Music by Epidemic sound : http://share.epidemicsound.com/sLDCS Music by Artlist : https://artlist.io/artlist-70446/?art... ( Get 2 extra months on your Artlist subscription) My other social accounts :   / frenchguycooking     / frenchguycooking     / frenchguycookin   Director, Author, Host & Camera : Alex Editor : Joshua Mark Sadler Planning a foodie trip to Paris ? Here are my favorite spots : https://www.frenchguycooking.com/wtf/... Salut, Alex

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5