• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Exploring Gyokuro | An Introduction to this Powerful Shaded Tea скачать в хорошем качестве

Exploring Gyokuro | An Introduction to this Powerful Shaded Tea 9 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Exploring Gyokuro | An Introduction to this Powerful Shaded Tea
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Exploring Gyokuro | An Introduction to this Powerful Shaded Tea в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Exploring Gyokuro | An Introduction to this Powerful Shaded Tea или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Exploring Gyokuro | An Introduction to this Powerful Shaded Tea в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Exploring Gyokuro | An Introduction to this Powerful Shaded Tea

As one of Japan’s most luxurious and exquisite styles of tea, gyokuro demands a careful and unique approach to brewing to get the best out of these precious jade leaves. This tea is produced through much the same process as sencha, but using leaves that have been shaded for 20-40 days before harvesting. Shading the tea plants from the sun forces them to produce more chloroplasts and chlorophyll to harvest more sunlight, causing the leaves to develop a deep, vibrant green colour. These extra chloroplasts switch from producing bitter-tasting catechins which typically protect the leaves from excessive sun, and instead make sweet and savoury amino acids such as L-theanine along with aromatic compounds such as benzaldehyde which result in the unique ‘shaded aroma’ or ooika (覆い香). Learn more about the science of shading here. Compared to sencha, gyokuro leaves tend to be much darker, glossier, and greener in colour, with slightly thicker, less tightly rolled needles. Though produced similarly to sencha, gyokuro is brewed quite differently, using a small amount of warm water and a relatively large amount of leaves. The cooler water temperature extracts the amino acids without extracting the more bitter compounds, while the higher leaf to water ratio increases the concentration of these sweet and savoury compounds, producing a decadent, thick, umami rich liquor. Today, almost all gyokuro is either grown in Uji, Kyoto, or Yame, Fukuoka, with the two regions fighting annually for the top prize at the national competitions. About the invention of gyokuro: There are a few theories which I'll attempt to summarise here. 1.) The 'prototype' for gyokuro was developed in 1835 by Yamamoto Kahei of the Yamamotoyama tea company (yes, that one! they're still around) as an offshoot of tencha (the raw material for matcha) and named it 玉の露 (Tama no Tsuyu). The tea seller Shigejuro Eguchi began selling it under the name 玉露 (Gyokuro [same kanji, different reading]) in 1841. 2.) The founder of the Ogawara School of senchado (煎茶道 - sencha ceremony), Ogawara Kashin picked some leaves from a tencha field and like the taste. He then asked tea producer Seiichi Kosaka to produce more for him, thus creating gyokuro. These are the most popular theories, but there are a few more, one involving the 8th Generation Asahi-yaki kiln master, who is also credited with the development of the houhin. You can find my written blogs on brewing gyokuro here: https://www.tezumi.com/blogs/tezumi-i... And on the process of tea shading here: https://www.tezumi.com/blogs/tezumi-i... And on the biochemical science of tea shading here: https://www.tezumi.com/blogs/tezumi-i... Kōyō Gyokuro: https://www.tezumi.com/products/koyo-... Gyokko Shiboridashi: https://www.tezumi.com/products/japan... Links: https://www.tezumi.com Find us here: Instagram:   / tezumitea   Twitter:   / tezumitea   00:00​ - Introduction 00:14 - What is Gyokuro? 01:35 - Why shade tea? 02:29 - Styles of Shading 04:29 - Where is gyokuro produced? 05:29 - How it's made 07:03 - Brewing Theory 07:43 - Teaware for Gyokuro 09:00 - Brewing Koyo 11:45 - Tasting Gyokuro 12:32 - Further Infusions 14:45 - Salad Time 13:37 - Refining Overview 15:36 - Final Notes

Comments
  • Типы японских чайников | Путеводитель по кюсу, хохину и сиборидаси 1 год назад
    Типы японских чайников | Путеводитель по кюсу, хохину и сиборидаси
    Опубликовано: 1 год назад
  • How Sencha is Made: Part 1 | Japan's Most Popular Green Tea 1 год назад
    How Sencha is Made: Part 1 | Japan's Most Popular Green Tea
    Опубликовано: 1 год назад
  • Разнообразие форм чаши для матча | Объяснение 1 год назад
    Разнообразие форм чаши для матча | Объяснение
    Опубликовано: 1 год назад
  • Inside a tea master’s Paris salon | Her Scents of Pu Er 1 год назад
    Inside a tea master’s Paris salon | Her Scents of Pu Er
    Опубликовано: 1 год назад
  • Why Miso Soup Is a Daily Health Boost – Japanese Longevity Habit Explained 13 дней назад
    Why Miso Soup Is a Daily Health Boost – Japanese Longevity Habit Explained
    Опубликовано: 13 дней назад
  • Что такое койтя? | Гуще, чем обычный матча 1 год назад
    Что такое койтя? | Гуще, чем обычный матча
    Опубликовано: 1 год назад
  • Что такое Фукамушича? | Сравнение лёгкого и глубоко пропаренного сенча 8 месяцев назад
    Что такое Фукамушича? | Сравнение лёгкого и глубоко пропаренного сенча
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Quest for Tea - a Japanese Tea Documentary 6 лет назад
    Quest for Tea - a Japanese Tea Documentary
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Церемониальный класс — это миф | Сложная правда о качестве матча 1 год назад
    Церемониальный класс — это миф | Сложная правда о качестве матча
    Опубликовано: 1 год назад
  • Подробное объяснение процесса обработки чая: как сырые чайные листья превращаются в 6 основных ви... 3 года назад
    Подробное объяснение процесса обработки чая: как сырые чайные листья превращаются в 6 основных ви...
    Опубликовано: 3 года назад
  • Виды часенов | Японский венчик для матча 1 год назад
    Виды часенов | Японский венчик для матча
    Опубликовано: 1 год назад
  • Важна ли пена матча? Сравнение стилей усуча 11 месяцев назад
    Важна ли пена матча? Сравнение стилей усуча
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • КАК ЗАВАРИТЬ ЗЕЛЕНЫЙ ЧАЙ СЕНЧА — МАСТЕР-КЛАСС 5 лет назад
    КАК ЗАВАРИТЬ ЗЕЛЕНЫЙ ЧАЙ СЕНЧА — МАСТЕР-КЛАСС
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Как производится японский зелёный чай | От фермы до завода ★ ТОЛЬКО в Японии 2 года назад
    Как производится японский зелёный чай | От фермы до завода ★ ТОЛЬКО в Японии
    Опубликовано: 2 года назад
  • Tools of the Japanese Tea Ceremony | Sadōgu 1 год назад
    Tools of the Japanese Tea Ceremony | Sadōgu
    Опубликовано: 1 год назад
  • Global Tea HISTORY: Ancient Origins to Today's Tea RENAISSANCE | Tea Masterclass Ch. 7 3 года назад
    Global Tea HISTORY: Ancient Origins to Today's Tea RENAISSANCE | Tea Masterclass Ch. 7
    Опубликовано: 3 года назад
  • Гёкуро против Сенча — что лучше? 3 года назад
    Гёкуро против Сенча — что лучше?
    Опубликовано: 3 года назад
  • Everything You Need to Know About Gyokuro Tea - Gyokuro Brewing, History and Production 3 года назад
    Everything You Need to Know About Gyokuro Tea - Gyokuro Brewing, History and Production
    Опубликовано: 3 года назад
  • Москва заговорила о завершении войны / Зеленский пошёл на уступки Путину? 4 часа назад
    Москва заговорила о завершении войны / Зеленский пошёл на уступки Путину?
    Опубликовано: 4 часа назад
  • Тестирование ЯПОНСКОГО ЧАЯ в семи видах СЫРОЙ ГЛИНЫ — какой из них лучше всего подходит для вашег... 1 год назад
    Тестирование ЯПОНСКОГО ЧАЯ в семи видах СЫРОЙ ГЛИНЫ — какой из них лучше всего подходит для вашег...
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5