У нас вы можете посмотреть бесплатно 6寸/8寸生日蛋糕胚的戚风做法 2.0 | 戚风蛋糕基础教程:不塌陷、不回缩、不开裂,零失败经验分享!| 6‘’/8’’ Chiffon Cake Recipe | Ep 156 【Yi Life】 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#YiLife #6寸8寸生日蛋糕胚 #6寸8寸戚风蛋糕 今天视频跟大家分享了“8寸生日蛋糕胚的戚风做法”,同时给出6寸生日蛋糕胚的戚风配方。注意几个细节,就能做到:不塌陷、不回缩、不开裂,零失败。这个配方做出的蛋糕比海绵蛋糕具有更加轻盈和湿润的口感,同时还兼备了良好的承托力。非常适合生日蛋糕胚的家庭制作。 Today’s video shared with you the "New Chiffon Method for 8-inch Birthday Cake". The cake made by this recipe has a softer and moister taste than sponge cake, and it also has a good supporting capacity. It is very suitable for birthday cakes’ home production. 欢迎订阅我的频道Please 'like' and 'subscribe' to my channel: 🔔 / @yilife1688 🍰蛋糕模具CAKE MOULD USED IN THIS VIDEO ►烤盘尺寸Cake mould size: 8.0X3.0 INCH /8.0X2.0 INCH /6.0X2.0 INCH 🍰 8寸生日蛋糕胚食材(8寸戚风蛋糕食材)8 IN BIRTHDAY / CHIFFON CAKE INGREDIENTS: 蛋黄糊成分 Egg yolk paste ingredients ►蛋黄100克(5个大鸡蛋蛋黄) / Egg yolk 100g (5 big size eggs’ yolk) ►植物油50克/ Vegetable oil 50g ►全脂牛奶65克/ Whole milk 65g ►低筋面粉 100克/ Cake flour 100g 蛋白霜成分Meringue ingredients ►蛋白135克(5个大鸡蛋蛋白) /Egg white 135g(5 big size eggs’ white) ►糖 90克/Sugar 90g ►塔塔粉少许/Tartar cream ¼ tsp ►香草精少许/Vanilla extract 1 tsp 🍰烘焙温度和时间BAKING TEMPERATURE AND TIME ►烤箱预热至350℉ (175℃),烤大约45~50分钟(由于各家各户的烤箱有别,烘焙时间用于参考。烘焙时须不断观察蛋糕的变化,并用牙签检测蛋糕的熟度)。 Preheat the oven to 350℉ (175℃), bake for about 45~50 (for reference only) minutes. ////////////////////////////////////////////////////////////////// 🍰 6寸生日蛋糕胚食材(6寸戚风蛋糕食材)6 IN BIRTHDAY / CHIFFON CAKE INGREDIENTS: 蛋黄糊成分 Egg yolk paste ingredients ►蛋黄60克(3个大鸡蛋蛋黄) / Egg yolk 60g (3 big size eggs’ yolk) ►植物油30克/ Vegetable oil 30g ►全脂牛奶40克/ Whole milk 40g ►低筋面粉 60克/ Cake flour 60g 蛋白霜成分Meringue ingredients ►蛋白80克(3个大鸡蛋蛋白) /Egg white 80g (3 big size eggs’ white) ►糖 55克/Sugar 55g ►塔塔粉少许/Tartar cream ¼ tsp ►香草精少许/Vanilla extract ½ tsp 🍰烘焙温度和时间BAKING TEMPERATURE AND TIME ►烤箱预热至350℉ (175℃),烤大约35~40分钟(由于各家各户的烤箱有别,烘焙时间用于参考。烘焙时须不断观察蛋糕的变化,并用牙签检测蛋糕的熟度)。 Preheat the oven to 350℉ (175℃), bake for about 35~40 (for reference only) minutes. ///////////////////////////////////////////////// 🔔 FOLLOW ME: Twitter ► / yilife2 Facebook ► https://www.facebook.com/profile.php?... 谢谢观看,点赞和订阅是对我视频创作的最大鼓励和支持, Thank You, Yi Life