У нас вы можете посмотреть бесплатно Tibetan MOMO | dumplings | How to make Momos или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Momos!!!! Momo is one Tibetan dish I will personally never get tired of eating! So today I made a batch to eat and also to freeze some later! I made a couple of usual shape that we normally do (u might see the shape I used for mothuk few days earlier in the video too) anyways hope all the non Tibetans give it a try! ❤️🥟🥟🥟 Always remember to add water to the meat mixture, it makes the momo juicy! And I added oil bcoz I had more lean meat and very less fat in there! The dough should be firm - only flour and water! Cook it on steamer for 15 mins and your set to go! Dont forget to Like, share, comment and subscribe to this channel. Follow me on instagram for more updates! Instagram : / tibetancook