У нас вы можете посмотреть бесплатно 6” Red Velvet Chiffon Cake | Chocolate feathers | 6"红丝绒戚风蛋糕 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this video I’m going to show you how to make and decorate a 6” Red Velvet chiffon cake. We will also make some chocolate feathers! It’s super easy and successful every time! 在本视频中,我将教你如何制作和装饰一个 6寸的红丝绒戚风蛋糕。 超级简单并且零失败! Timecode: 0:00 – Intro 0:06 – Red Velvet chiffon cake batter (做红丝绒戚风蛋糕蛋黄糊) 1:14 – Whip the egg whites(打发蛋白) 2:47 – Mixing egg whites and egg yolk batter (混合蛋清和蛋黄糊) 3:43 – Bake the chiffon cake (烤蛋糕) 4:22 – How to make chocolate feathers (做巧克力羽毛) 6:16 – Remove chiffon cake from pan and slice (从烤盘中取出戚风蛋糕并切片) 6:57 – How to make Cream Cheese Whipped Cream frosting (做奶酪奶油霜) 8:33 – How to decorate the Red Velvet chiffon cake (如何装饰红丝绒戚风蛋糕) Ingredients 材料: 1) 6” Cake (6寸蛋糕): • 3 Eggs (3个蛋) • 50g Cake flour (50克 低筋面粉) • 50g Milk (50克 牛奶) • 40g Veg. Oil (40克 植物油) • 5g Cocoa powder (5克 可可粉) • 1 tbsp Red velvet bakery emulsion (1汤匙 红丝绒精华液) • 45g Sugar (45克 糖) • 1/2 tsp Cream of tartar or lemon juice (1/2茶匙 塔塔粉或柠檬汁) 2) Cream cheese whipped cream frosting 奶酪奶油霜: • 8oz Cream cheese (8oz 奶油乳酪) • ¼ cup Sugar (1/4杯 糖) • 1 cup Heavy whipping cream (1杯 重质淡奶油) • 1/8 tsp salt (1/8 茶匙盐) Convert to 8” Cake (转换为8寸蛋糕): • 5 Eggs (5个蛋) • 85g Cake flour (85克低筋面粉) • 85g Milk (85克牛奶) • 65g Veg. Oil (65克 植物油) • 8g Cocoa powder (8克 可可粉) • 1-3/4 tbsp Red velvet bakery emulsion (1-3/4汤匙 红丝绒精华液) • 75g Sugar (75克 糖) • 1/2 tsp Cream of tartar or lemon juice (1/2茶匙 塔塔粉或柠檬汁) Whipped cream for the 8" cake: just double the recipe above. (8"蛋糕的奶油:只需将上述配方翻倍即可。) Baking time and temperate for 8" cake is the same as 6". Check the cake by inserting a skewer into it and see if it comes out clean. If not, then bake for 5 more minutes. (8"蛋糕的烘烤时间和温度与 6"蛋糕相同。将竹签插入蛋糕中看抽出来时是否干净,检查蛋糕是否已经烤好。如果没有,则再烤多 5 分钟。) IG: / tse_bakery_rk FB: / tse.bakery