У нас вы можете посмотреть бесплатно Treći element S10E27 - Molekulska gastronomija или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ako se prije naše večerašnje emisije niste najeli, vjerojatno ćete nakon nje biti gladni. Večeras govorimo o spoju znanosti i kulinarstva koji je sve popularniji - molekulskoj gastronomiji. Ovaj trend moderne gastronomije polako se širi, a odlikuje ga drukčija, potpuno nova i nesvakidašnja kombinacija hrane. A razlikuje se i izgled same kuhinje u kojoj se hrana sprema - više nalikuje kemijskom laboratoriju nego li profesionalnom restoranu. Gosti: doc. dr. sc. Jana Pisk, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb; izv. prof. dr. sc. Donatella Verbanac, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb