• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

These Family-Owned Restaurants In Tokyo Are More Than 100 Years Old! скачать в хорошем качестве

These Family-Owned Restaurants In Tokyo Are More Than 100 Years Old! 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
These Family-Owned Restaurants In Tokyo Are More Than 100 Years Old!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: These Family-Owned Restaurants In Tokyo Are More Than 100 Years Old! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно These Family-Owned Restaurants In Tokyo Are More Than 100 Years Old! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон These Family-Owned Restaurants In Tokyo Are More Than 100 Years Old! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



These Family-Owned Restaurants In Tokyo Are More Than 100 Years Old!

Book the restaurants here: Nihonbashi Toyoda: https://bit.ly/3vpENbw Jyanoichi: https://bit.ly/3PA5SiZ Unagi Kappo Oedo: https://bit.ly/49bB3bA IMPORTANT: Please wear socks when visiting Unagi Kappo Oedo, as there is tatami floor in the VIP room. Today’s adventure takes Shizuka to Nihonbashi, located in Tokyo’s Chuo Ward. Here, she explores the world of shinisei. Shinisei shops, known as "long-established shops" in Japan, hold a special place in the country's cultural and commercial landscape. These businesses have been operating for generations, often spanning centuries, and are celebrated for their dedication to craftsmanship, quality, and tradition. Shizuka’s first stop is Toyoda, a Japanese restaurant in Nihonbashi with a 160-year history. She enters the restaurant and meets the 5th-generation owner, Hashimoto Toru. After learning about Hashimoto-san’s family legacy and the restaurant’s history, it’s time to feast! Shizuka is presented with a range of delectable dishes, including blowfish, grilled Japanese beef, tempura, and beyond. After finishing her meal, Shizuka steps out for some fresh air and wanders over to Nihonbashi Bridge, which was built in 1603 and has served as a symbolic landmark since the Edo Period (17th to 19th centuries). The bridge was originally constructed of wood and marked the starting point of Japan's five major highways, a reference point for travelers measuring distances. Next stop is Janoichi, a 130-year-old restaurant and the second shinisei restaurant stop on this journey. Takarai Hideharu, the proud owner of Janoichi, introduces Shizuka to the restaurant’s evolution from a street food stand to bricks and mortar restaurant. He presents our hungry host with a dish of Janoichi delicacies, including marinated shrimp, scallops, and bluefin tuna sushi. The final stop on Shizuka’s Nihonbashi shinisei journey is Unagi Kappo Oedo, which has been around since the 1800s. She enters an elegant dining room and meets Wakui Hiroyuki, the respected owner, who explains the restaurant’s journey from an eel shop to a specialty restaurant. Shizuka selects a course menu, including seasonal appetizers and a range of eel-based dishes. FEATURED FOODS Goma Tofu – Sesame Tofu Hamo Fish Fugu Sashimi – Blow Fish Grilled Japanese Beef Shrimp Tempura Fish Tempura Asahi Beer Marinated Shrimp Hotate – Scallops Sujiko – Fish Eggs Hirame Kobujime – Flatfish Sushi Honmaguro Zuke – Marinated Bluefin Tuna Sushi Anago Sushi – Conger Eel Sushi Tamagoyaki – Rolled Omelet Egg with Marinated Bonito Fish Fish and Matsutake Mushroom Broth Tuna Sashimi Kimoyaki – Grilled Eel Liver Grilled White Fish Unaju – Grilled Eel over Rice LOCATION Nihonbashi, Tokyo TIMELINE 00:00 Intro 00:11 Shizuka Anderson – byFood Host 00:49 Toyoda – Nihonbashi 01:21 Hashimoto Toru – Owner of Toyoda 02:42 Goma Tofu 03:52 Beer 04:02 Hamo Fish 04:41 Fugu – Blow Fish 06:00 Grilled Japanese Beef 07:00 Shrimp Tempura 07:22 Fish Tempura 08:13 Nihonbashi Bridge – Nihonbashi 08:49 Janoichi – Nihonbashi 09:28 Takarai Hideharu – Owner of Janoichi 10:47 Asahi Beer 10:53 Marinated Shrimp 11:30 Scallops 11:58 Fish Eggs 12:28 Flatfish Sushi 13:56 Marinated Tuna Sushi 14:36 Marinated Eel Sushi 15:28 Rolled Omelet 17:02 Unagi Kappo Oedo – Nihonbashi 18:03 Wakui Hiroyuki – Owner of Unagi Kappo Oedo 19:44 Egg with Marinated Bonito Fish 20:37 Fish and Matsutake Mushroom Broth 21:02 Tuna Sashimi 21:27 Grilled Eel Liver 21:52 Grilled White Fish 22:38 Grilled Eel over Rice 23:31 Outro ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ABOUT BYFOOD: ByFood is Japan’s one-stop platform for foodie travelers. Here, visitors can book food experiences (food tours, cooking classes, dining experiences, tastings), place restaurant reservations without Japanese, and learn about Japanese food culture and places to eat in different regions of Japan. ByFood strives to make Japanese food culture accessible to anyone, removing the language barrier and accommodating dietary needs. And if your perfect food experience isn’t available on our platform, the VIP Gourmet Concierge will create one that is custom-made for you. Best of all, for every experience that’s booked on byFood, 10 school meals will be donated to children in need through the Food for Happiness program. Visit us at: https://www.byfood.com Subscribe: https://www.youtube.com/c/JapanbyFood... Japan by Food on Facebook:   / japanbyfood   Japan by Food on Instagram:   / japanbyfood   Twitter:   / byfood4  

Comments
  • A Night as a Salaryman in Tokyo! 2 года назад
    A Night as a Salaryman in Tokyo!
    Опубликовано: 2 года назад
  • OSAKA STREET FOOD: What to Eat in DOTONBORI (Besides Takoyaki) 4 года назад
    OSAKA STREET FOOD: What to Eat in DOTONBORI (Besides Takoyaki)
    Опубликовано: 4 года назад
  • Kyoto/Tokyo food vlog | kaiseki, pizza, desserts 7 дней назад
    Kyoto/Tokyo food vlog | kaiseki, pizza, desserts
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Япония: как выжить в жару +40? | Как туристы выживают летом в Токио? 9 дней назад
    Япония: как выжить в жару +40? | Как туристы выживают летом в Токио?
    Опубликовано: 9 дней назад
  • Сочетание говядины Кобе с саке из крупнейшего пивоваренного региона Японии! 2 года назад
    Сочетание говядины Кобе с саке из крупнейшего пивоваренного региона Японии!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Пробуем КИТАЙСКИХ ЖУКОВ и ПАУКОВ на вкус! Кантонская кухня на грани... 12 дней назад
    Пробуем КИТАЙСКИХ ЖУКОВ и ПАУКОВ на вкус! Кантонская кухня на грани...
    Опубликовано: 12 дней назад
  • [Суши Тоу] Суши Омакасе за 220 долларов в Нисиадзабу, Токио, Япония 1 год назад
    [Суши Тоу] Суши Омакасе за 220 долларов в Нисиадзабу, Токио, Япония
    Опубликовано: 1 год назад
  • Один день из жизни 93-летней бабушки Киноэ 5 месяцев назад
    Один день из жизни 93-летней бабушки Киноэ
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Asakusa’s VIRAL Street Food Hunt — Is It Worth the Hype? 4 месяца назад
    Asakusa’s VIRAL Street Food Hunt — Is It Worth the Hype?
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Япония ПРОТИВ иностранцев? Новые законы и рост цен 10 дней назад
    Япония ПРОТИВ иностранцев? Новые законы и рост цен
    Опубликовано: 10 дней назад
  • Лавочка с японской едой, которой управляет хозяйка, всегда полна покупательниц даже в будние дни. 1 год назад
    Лавочка с японской едой, которой управляет хозяйка, всегда полна покупательниц даже в будние дни.
    Опубликовано: 1 год назад
  • 2 года назад
    "Я работаю с улыбкой каждый день!" Суши-ресторан с любовью добрых бабушек и дедушек.
    Опубликовано: 2 года назад
  • JAPAN GUIDE 2025! | Our TOP TIPS for Japanese Food Travel this Year! 10 месяцев назад
    JAPAN GUIDE 2025! | Our TOP TIPS for Japanese Food Travel this Year!
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • 🍺 Пивная пена — ОЧЕНЬ ВАЖНОЕ НАПИТОК в Японии | Вот почему! 2 года назад
    🍺 Пивная пена — ОЧЕНЬ ВАЖНОЕ НАПИТОК в Японии | Вот почему!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Япония. Часть 1. Коте в ТОКИО: обзор всей японской кухни, счастливые люди, лучший сервис. Цены 2025 6 месяцев назад
    Япония. Часть 1. Коте в ТОКИО: обзор всей японской кухни, счастливые люди, лучший сервис. Цены 2025
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Коллекция ресторанов с удивительными рисовыми шариками онигири!  - Японская уличная еда 1 год назад
    Коллекция ресторанов с удивительными рисовыми шариками онигири! - Японская уличная еда
    Опубликовано: 1 год назад
  • Лучший удон в Токио! Профессионалы готовятся к безостановочным заказам 3 года назад
    Лучший удон в Токио! Профессионалы готовятся к безостановочным заказам
    Опубликовано: 3 года назад
  • Суши на конвейерной ленте за 83 цента — моя единственная «роскошь» как офисного работника в Токио. 1 день назад
    Суши на конвейерной ленте за 83 цента — моя единственная «роскошь» как офисного работника в Токио.
    Опубликовано: 1 день назад
  • ЯПОНЦЫ НЕ ТОЛСТЕЮТ? Реальная причина вас удивит 4 месяца назад
    ЯПОНЦЫ НЕ ТОЛСТЕЮТ? Реальная причина вас удивит
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Та часть Токио, которую вам не показали! 2 года назад
    Та часть Токио, которую вам не показали!
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5