У нас вы можете посмотреть бесплатно Harlequin Hopped XPA (Extra Pale Ale) - Brew Day или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Daft Cat Brewing - • Harlequin pale ale grain to glass. Please note this recipe is for a half batch, so you will need to scale for a different batch size. Use the % grains and gms/L of hops to help you scale. Shoot me any questions if needed. Recipe: Harlequin XPA 60 min mash @ 66C 60 min boil Recipe specifics (half batch) Style: Extra Pale Ale Batch size: 10L (into fermenter) OG: 1.048 FG: 1.014/15 Bitterness (IBU): 30 approx Color (SRM): 3 ABV: 4.7-8% approx Grain/Sugars: 2.600 kg GF Light Lager, 80% 0.625 kg GF Wheat, 20% Hops: 50.00 g Harlequin (AA 10%, Pellet) 0 min/whirlpool, 30 IBU 50.00 g Harlequin (AA 10%, Pellet) 3 day dry hop 5gms/L hops Yeast/Misc: In mash - Calcium Sulphate, 0.25 unit(s), Additive Whirfloc/Irish Moss, 0.5 unit(s), Fining , boil 10 min S-33, 1 unit(s), Yeast (10gms) Ferment at 18C raising to 20/21C at the end of fermentation. Recipe Notes: 0 min hop addition - 100C whirlpool down to 80C. Total 20 min hop stand. Calculated around 30 IBU. Dry hop on day 7 for 3 days.