• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Methods of Fermentation скачать в хорошем качестве

Methods of Fermentation 4 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Methods of Fermentation
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Methods of Fermentation в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Methods of Fermentation или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Methods of Fermentation в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Methods of Fermentation

Let’s talk methods of fermentation: 🥒 LACTO FERMENTATION - creates an oxygen-free environment, by submerging vegetables in a salt brine or dry salting. Lactic acid bacteria consume carbohydrates in the form of natural sugars in the produce and convert them into lactic acid. This lowers the pH, and creates an acidic environment that preserves the food and enhances its flavor, all the while inhibiting the growth of harmful bacteria. 🫚 WILD FERMENTATION - uses microorganisms like yeast that are present in the air and on the skin of produce to feed on sugars, converting them into acids, carbon dioxide and small amounts of alcohol. 🫙 CULTURED FERMENTATION - introduces a specific starter culture to ensure consistent results in taste, texture and nutritional profile. Examples would be the scoby in kombucha brewing, kefir grains for water and milk kefir, as well as yogurt making. 🍷 ALCOHOLIC FERMENTATION - can overlap with wild fermentation if the natural yeast on the ingredients is driving the fermentation process, like in natural wines or wild ales. Most of the time, however, specific yeast strains are introduced for consistent flavors and alcohol content. 🧀 MOLD FERMENTATION - for making tempeh, miso, soy sauce and certain cheeses. Unlike the previously mentioned forms of fermentation that primarily involve the breakdown of sugars, mold fermentation often focuses on breaking down proteins and sometimes carbohydrates. If you’re interested to learn more about fermentation, or detailed recipes check out my new fermentation ebook (link in profile)!

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5