У нас вы можете посмотреть бесплатно 粟米斑塊丨Prime-Living生活館 x Saladmaster(2021) [Eng Sub] или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
粟米斑塊 COD FISH FILLETS IN CREAMY CORN SAUCE 材料 Ingredients 鱈魚柳 500克 / 500g cod fillets 鹽 ⅛ 茶匙 / ⅛ teaspoon salt 胡椒粉 少許 / ground white pepper, to taste 粟米 1條 / 1 sweet corn 上湯 350毫升 / 350ml chicken broth 雞蛋 1隻 / 1 egg 生粉 ½ 杯 / ½ cup corn starch 蛋花汁材料及做法 Egg Sauce Ingredients and Method 上湯50毫升 + 雞蛋1隻 + 生粉1茶匙(拌勻) 50ml chicken broth + 1 egg (beaten) + 1 teaspoon corn starch (Mix well) 做法 Method 1.解凍魚柳:1茶匙鹽加水,將魚柳浸於鹽水中15分鐘除去雪味,再沖水3-4次,洗淨後用廚房紙印乾水分,切件。 Defrost fillets: Mix 1 teaspoon of salt with water. Soak the fish fillets in for 15 minutes to remove fishy smells. Rinse in running water 3-4 times. Drain well and pat dry with paper towels. Cut into pieces. 2.將一隻雞蛋打勻,加入生粉及少許鹽、胡椒粉拌勻。將魚塊均勻黏上蛋汁,醃15分鐘。 Beat the egg. Mix together with corn starch and season with a pinch of salt and ground white pepper. Coat the fillets evenly with the mixture and marinate for 15 minutes. 3.粟米洗淨後切粒,再將一少部份粟米粒切成蓉備用。 Rinse the corn and cut kernels off the cob. Finely chop a small portion of the corn kernels into puree. 4.將350毫升上湯煮滾,加入粟米粒及粟米蓉,煮至自己喜歡的濃稠度,再加入蛋花汁拌勻,備用。 Bring 350ml chicken broth to the boil. Add the corn kernels and corn puree. Cook until the sauce is thickened enough, according to individual preferences. Stir in the egg sauce. Set aside. 5.凍鑊下油,用中大火燒熱鑊,將魚塊煎成剛剛熟,兩面金黃色,盛起。 Heat oil over medium-high heat in an unheated wok. Sauté the fillets until just done and slightly golden. Drain and set them on a plate. 6.在魚塊上淋上步驟5準備好的粟米汁,即成。 Baste the fillets with the corn sauce prepared in Step 5. Serve hot. —————————————————————————— 訂閱追蹤 Facebook Page 👉: / primelivingstore Instagram 👉: / primelivingstore