У нас вы можете посмотреть бесплатно My grandfather taught me this trick! The most tender meat! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Welcome to my latest video! Today I share a secret trick with you that my grandfather taught me to prepare the tenderest meat you have ever eaten! In this video you can find out: • The best types of meat for tender dishes • Step-by-step instructions for preparation • Insider tips for the marinade and seasoning • Cook tips that melt the meat! Regardless of whether you are an experienced cook or a beginner, this trick will revolutionize your cooking experience! Let us immerse yourself in the world of delicate meat dishes. Don't forget to subscribe to the channel and activate the bell so as not to miss any new recipes! Have fun cooking and a good appetite! Ingredients: 800 g of pigeon 150 ml of light beer Salt black pepper 1 onion 2 cloves of garlic 100 ml soy sauce 100 ml of light beer 1 teaspoon of honey 1 chili pepper Vegetable oil To garnish: 1 onion 300 g mushrooms 1 cup of rice 2 cups of water Salt Black pepper.