У нас вы можете посмотреть бесплатно After 20 days of fermentation, Mama makes the traditional black tempeh! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hello everyone, this is Fujian Grandma. The leftover black beans at home are used by grandma to make black tempeh. After 20 days of fermentation, it is fragrant and stinky. After 20 days of fermentation, Grandma made the traditional black bean curd, which is salty, spicy and refreshing for appetizers! 丨Black Tempeh【Fujian Grandma】 A hill of vegetables, a bay of lake water, a piece of mountains and rivers are connected~ Here is Fujian Grandma, the grandma of Fujian Lake, telling the story of life in rural Fujian. Mountains and water are nostalgia, rough food is our story! Thank you all for watching and subscribing, I'm here for you! ! Click the link 👇👇👇, wonderful uninterrupted~ https://xiaoxiaoyang.page.link/dingyue Join members to receive benefits: https://minhuamo.page.link/jdF1 #Fujian Grandma#Black Tempeh#Tempeh Sauce