У нас вы можете посмотреть бесплатно Cottony soft Pineapple Chiffon cake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This cottony pineapple chiffon cake is flavored with pineapple juice. It's an easy cake to prepare and bake and it is a good cake to seve as a birthday cake or special occasion dessert. you need: 5 large eggs, separated ¼ cup sugar ¼ cup oil 5 tbsp pineapple juice 1 cup cake flour 1 tsp baking powder ¼ tsp salt ½ tsp vanilla 1 tsp lemon juice ½ cup sugar to do: 1. Separate egg yolks from the whites. In a large bowl, whisk the egg yolks, add the sugar, oil and pineapple juice until light in color. Sieve the flour and baking powder onto the yolk mixture. Whisk until smooth. Set aside. 2. Whisk the egg whites until foamy and add the lemon juice. Gradually add the sugar. Beat until soft peaks form. Fold into batter. Gently pour into the tube pan. Tap the pan to remove air bubbles. 3. Bake 325°F for 50 minutes. Immediately invert the pan, cool completely. 4. Serve and enjoy! Happy baking everyone!!!