У нас вы можете посмотреть бесплатно 我找到做面包柔软好吃又分层的最简单方法了!学会再也不用买了! The easiest way to make nice fluffy bread. I don't buy Bread anymore. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
我找到做面包柔软好吃又分层的最简单方法了!学会再也不用买了! Amazing! The easiest way to make nice fluffy bread. I don't buy Bread anymore. 配方Ingredients: 温牛奶200毫升 Warm milk 200 ml 速发干酵母3克(1 茶匙) Instant dry yeast 3 g (1 tsp) 白糖30克 (2 汤匙) White sugar 30 g (2 tbsps) 植物油15毫升(1汤匙) Vegetable oil 15 ml (1 tbsp) 鸡蛋1个 (60克) 1 egg (60 g) 面包粉(高筋面粉)350克 (2.5 杯) Bread or all-purpose flour 350 g (2.5 cup) 盐3克 ( 1/2茶匙) Salt 3 g (1/2 tsp) 无盐黄油30克 Unsalted butter 30 g 蓝莓200克(任意) Blueberry 200 g(Optional) 蜂蜜(任意) Honey(Optional) 烤盘:33*40厘米 pan : 33*40 cm 预热的烤箱180摄氏度/356华氏度烤15-18分钟至金黄 Preheated oven at 180℃/356 ℉ bake for 15 -18 minutes until golden. 🔴 Subtitles of all languages are available in the video. Don't forget to turn on subtitles!! ✅ Friends, please watch the videos until the end to avoid missing the details 👈 Please leave a LIKE and SHARE this video 【SUBSCRIBE】my YouTube Channel for more videos and clicked the bell so you don't miss any of my videos Thanks for your support ! 每周视频更新,开启通知小铃铛,以免错过新更新的视频~ 喜欢我的视频,请点赞、订阅、留言和分享! 感谢大家的支持和鼓励! #佳宝妈美食#Gabaomomcuisine#佳寶媽美食