У нас вы можете посмотреть бесплатно Kraxmalni amilaza fermenti yordamida gidrolizlash или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Kraxmal parchalanishidan hosil bo‘lgan va o‘zining kimyoviy tuzilishi jihatidan kraxmalga yaqin bo‘lgan dekstrinlar, yod eritmasi bilan ko‘k rang beradi. Parchalanish jarayonida kimiyoviy tuzilishi jihatidan kraxmaldan uzoq bo‘lgan dekstrinlar ham hosil bo‘ladi, ammo ular yod eritmasi bilan qizil - qo‘ng‘ir rang beradi. Kraxmal parchalanishida maltozaga yaqin past molekulyar moddalar ham hosil bo‘ladi, lekin ular yod bilan rangli reaksiya bermaydi