У нас вы можете посмотреть бесплатно സേമിയ ഉപ്പുമാവ് ഇങ്ങനെ ഉണ്ടാക്കി നോക്കൂ | Vermicelli Uppuma/Semiya Uppumavu | Ep:102 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients Vermicelli -1cup Carrot-1/2 Beans-5 Onion-1/2 Green chilli-1/2-1 Ginger-1tsp Curry leaves- Mustard seeds-1/2tsp Urad dal-1/4tsp Cashewnuts-5 Dry red chilli-1 Salt Water-1 -11/4cup Oil-2tbsp Hing Powder-2pinch Method Roast vermicelli for 5 minutes in low flame .. Keep aside .. Heat oil in a kadai Splutter Mustard seeds,urad dal and curry leaves Then add cashewnuts and saute Now add onion ,ginger and green chilli saute for few seconds Then add carrots beans and salt .. Saute for few minute Then add hing powder and mix Add boiled water and allow to boil Add vermicelli and mix well .. After all the water has evaporated close the kadai and cook in low flame for 5 minutes Then fluff up with a fork Semiya uppuma is ready to serve U can serve with chutney .. Hello Friends .. Please leave ur valuable comments and feedback about this video .If u like the video plz Share and Subscribe 🙏 Please like and subscribe us: / veenascurryworld ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Follow us on Insta : / veenascurryworld ---------------------------------------------------------------------------- Follow us on Facebook: / veenascurryworld ---------------------------------------------------------------------------- Follow us on Twitter: / veenajan ------------------------------------------------ Website URL: http://curryworld.me ------------------------------------- U Can Mail me : [email protected] -------------------------